Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

Stimaţi jucători, vă informăm că în această perioadă au loc îmbunătăţiri la platforma Uniplay Bingo. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

ALEGE NUMĂR SERII TRIO CU NOROC

În aprilie, Uniplay împarte premii! Dacă iei acum seriile Trio cu Noroc, cartoanele de 1,6 lei, 3,2 lei și 4,9 lei pentru partida de Paște, intrii în jocul premiilor speciale. De Paște te așteaptă 8 premii telefonice cu sute de mii de lei pe panou, printre care și marele premiu: BANI, CASĂ ȘI MAȘINĂ! Iar dacă realizezi Bingo până la bila maximă 49, premiile Uni Jackpot îți aduc peste 300.000 de lei.

Pret : 0 Lei
ALEGE NUMĂR SERII DUBLA NOROCOASĂ

În aprilie, la Uniplay primești mai mult! Dacă iei ambele tipuri de cartoane Bingo, de 1,6 și 3,2 lei, deții DUBLA NOROCOASĂ și câștigi sute de mii de lei la cele 8 premii telefonice de pe panou. În plus, cu cele 4 taloane Bingo Bonus îți dublezi șansele de câștig la partida din 16.04. Cumpără-ți acum DUBLA NOROCOASĂ și ai încredere, câștigul vine la tine! 

Pret : 0 Lei
ALEGE NUMĂR SERII 1.6

Norocul e de partea ta! Avem în joc cartoanele de 1,6 lei, care și în această săptămână îți aduc 2 taloane Bingo Bonus, deci șanse duble de câștig! Cumpără cartoane Uniplay Bingo de 1.6 lei și câștigi până la 50.000 lei la premiile de pe panou. Cumpără DUBLA NOROCOASĂ și câștigi sute de mii de lei. În plus, la bila maximă 59 prinzi Extra Jackpot-ul de minim 68.500 lei. Acum ești mai aproape de câștigul care îți poate transforma visele în realitate!   

Pret : 0 Lei
ALEGE NUMĂR SERII 3.2

Intră acum în joc, dacă vrei să ai noroc! Acum și la cartoanele Uniplay Bingo de 3,2 primești 2 taloane Bingo Bonus. Cumpără cartoane Uniplay Bingo de 3,2 lei și câștigi până la 50.000 lei la premiile de pe panou. Cumpără DUBLA NOROCOASĂ și câștigă sute de mii de lei. Plus șansa de a câștiga premiile Uni Jackpot, care cresc de la o ediție la alta! De Paște, VIP Jackpot pornește de la 134.500 lei la bila maximă 49! 

Pret : 0 Lei
ALEGE NUMĂR SERII 4.9

Ia-ți cartonul cu noroc, dacă vrei să intrii-n joc! Cumpără acum o serie de cartoane norocoase Uniplay Bingo de 4.9 lei. Intră și tu în cursa premiilor pentru Paște, care sunt mai mari decât oricând: 8 premii telefonice și marele premiu pe panou: Bani, Casă și Mașină! Și cu VIP Jackpot câștigi peste 134.500 lei la bila maxină 49!

Pret : 0 Lei
ALEGE NUMĂR TOPURI TRIO CU NOROC

Norocul ți-l faci singur, doar la Uniplay! Ia-ți acum un top TRIO CU NOROC, cartoanele de 1,6 lei, 3,2 lei și 4,9 lei pentru partida de Paște, și ai garantate premiile de Linie și Bingo. Nu uita, Bingo Acumulat Uni Magnificul în valoare de 1.600.000 lei își așteaptă câștigătorul la bila maximă 48! Iar premiile Uni Jackpot îți aduc peste 300.000 de lei!

Pret : 0 Lei
ALEGE NUMĂR TOPURI DUBLA NOROCOASĂ

De Paște, Uniplay îți aduce premii mai mari! La un top Dubla Norocoasă achizionat ai garantate premiile de Linie și Bingo. Mai mult, ești mai aproape de marele premiu, Bingo Acumulat Uni Magnificul, de 1.600.000 lei la bila maxima 48. Iar pe panou te așteaptă sute de mii de lei!

Pret : 0 Lei
ALEGE NUMĂR TOPURI 1.6

În aprilie, Uniplay crește premiile! La un top de cartoane Uniplay Bingo de 1.6 lei ai garantate premiile de Linie și de Bingo. Cumpără acum și stai cu ochii pe premiile Uni Jackpot, care cresc de la o ediție la alta. Cu VIP Jackpot cȃstigi de la 134.500 de lei, la bila maximă 49, cu Premium Jackpot cȃstigi de la 102.500 lei, la bila maximă 54, iar cu Extra Jackpot cȃstigi de la 68.500 lei, la bila maximă 59!

Pret : 0 Lei
ALEGE NUMĂR TOPURI 3.2

Cumpără un TOP de cartoane Bingo Uniplay cu 3,2 lei și ai acces la premii mari! Ai garantate premiile de Linie și de Bingo și îți cresc și șansele la premiile Uni Jackpot.  Cu VIP Jackpot cȃstigi de la 134.500 de lei, la bila maximă 49, cu Premium Jackpot cȃstigi de la 102.500 lei, la bila maximă 54, iar cu Extra Jackpot cȃstigi de la 68.500 lei, la bila maximă 59! Norocul ți-l faci singur, cu Uniplay!   

 

Pret : 0 Lei
ALEGE NUMĂR TOPURI 4.9

În aprilie, Uniplay îți aduce tot mai mult! Cumpără acum un top de cartoane Bingo de 4.9 lei pentru partida de Paște și ai garantate premiile de Linie și Bingo. În plus, dacă realizezi Bingo până la bila maximă 54, câștigi peste 171.000 lei cu Premium Jackpot și Extra Jackpot!

Pret : 0 Lei