Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

CUMPARA CARTOANE UNIPLAY BINGO TV IN 2 PASI SIMPLI

ALEGE NUMAR SERII DUBLA NOROCOASA

Dubla Norocoasă conține o serie de cartoane Bingo plus o serie de cartoane Bingo NOROCOSUL. Cumpără acum Dubla Norocoasă si cȃștigă până la 400.000 lei la premiile telefonice de pe panou la ediția speciala din 26.02! Ai acces la CELE MAI MARI PREMII de pe panou, plus şansa de a cȃștiga toate cele 3 premii UniJackpot, de pânî la 220,000 de lei si Bingo Uni Magnificul de 1,600,000 de lei. Câştigă la ediţia specială din 26.02 aproape 500,000 de euro.

Asta înseamnă să fii NOROCOS! 

Pret : 0 Lei
Alege numar serii cartoane bingo norocosul
Cumpără cartoane Bingo NOROCOSUL și ai oportunitatea de a cȃștiga pȃnă la 400,000 de lei la premiile de pe panou la ediţia din 26.02, dacă deţii şi cartoane Uniplay Bingo!
Pret : 0 Lei
ALEGE NUMAR SERII cartoane bingo
Cumpără Cartoane Bingo si cȃștigă pȃnă la 100.000 lei la premiile telefonice duminica aceasta! În plus, intri în cursa pentru: (1) premiile UniJackpot, de peste 220,000 de lei, (2) Bingo Acumulat Uni Magnificul, de 1.600.000 lei, (3) plus popularele câştiguri de Linie, Bingo. Atata abundenta de premii - Noroc cu Uniplay! 
Pret : 0 Lei
ALege numar topuri cartoane bingo norocosul
Cumpără un TOP de cartoane Bingo NOROCOSUL și suplimentează-ți șansele de cȃștig! Ai garantate premiile de Linie şi de Bingo. Îţi cresc şansele la premiile telefonice şi ai şansa de a câştiga Bingo Acumulat Uni Magnificul! Câştigă într-o seară cât într-o viaţă!
Pret : 0 Lei
ALEGE NUMAR TOPURI cartoane bingo
Cumpără un TOP de cartoane Bingo şi ai garantate premiile de Linie si de Bingo, PLUS sansa de a câştiga premii telefonice IREZISTIBILE şi Bingo Acumulat Uni Magnificul!
Pret : 0 Lei