Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Ianuarie 20, 2017
Cu Uniplay este sărbătoare în fiecare duminică!

Deși am trecut de jumătatea iernii, la Uniplay Show spectacolul continuă într-o atmosferă festivă de neegalat. 

Citeste mai mult
Ianuarie 16, 2017
Ediţia Uniplay Show din 15.01: câştiguri fabuloase într-un show de divertisment total!

Pe 15 ianuarie, distracţia a fost regina serii la Antena 1. Vedetele din platou, Andrei Ştefănescu, Nicole Cherry, Speak, Jasmin, Cosmin Natanticu și Anda Adam, s-au luat la întrecere la dat zăpada artificială din studio, în toi cu nămeţii de omăt din toate zonele Bucureştiului şi ale ţării, ce îngreunează atât de mult traficul. 

Citeste mai mult
Ianuarie 3, 2017
Sumar partida

Noul an a adus la Antena 1 o nouă ediţie Uniplay Show, mai multă distracţie, premii impresionante şi extrageri suplimentare din urnele cu bilete necâştigătoare din emisiunea trecută. Invitaţii speciali aflaţi în studio, Mihai Constantinescu, Leonard Doroftei, Geørge, Andreea Antonescu, Theo Rose și Gina Pistol, au asigurat momentele de divertisment pe toată durata show-ului şi s-au luat la întrecere la concursurile pregătite din timp de producători.  

Citeste mai mult
Ianuarie 3, 2017
Pregătirea platoului
Pregătirea platoului: de la ideile care au animat proiectul Uniplay până la cadrul perfect pentru fiecare duminică
Uniplay este format dintr-o echipă tânără, dezvoltată pe dimensiunea vizuală şi de aceea punem foarte mult accentul pe tot ce înseamnă imagine şi, implicit, felul în care arată produsele noastre, inclusiv materiale de marketing, pagini de Facebook şi săli de joc din toată ţara.
Citeste mai mult
Ianuarie 3, 2017
Lansarea show-ului Uniplay
Show-ul Uniplay debutează la Antena 1 chiar în seara de Crăciun. Pe 25 decembrie, Horia Brenciu și Diana Munteanu vor da startul unei noi provocări pentru români, un format nou în care distracția și premiile vor fi elementele de bază. Uniplay Show va fi un spectacol de entertainment complet, un show exploziv, interactiv, cu muzică live, invitați, jocuri și premii în bani in valoare de 1.500.000 de euro.
Citeste mai mult
Ianuarie 3, 2017
Extinderea rețelei

Echipa Uniplay este în continuă expansiune!

Având deja peste 115 puncte de lucru și săli de joc în toată țara, proiectul Uniplay continuă să se dezvolte. 'We wanna play more' este deviza pentru care colegii noștri lucrează la extinderea celui mai modern și dinamic concept de gaming din România. Echipa Uniplay și-a propus conceperea unor puncte de lucru şi săli de joc având un design unic, având scopul de a-ţi oferi experiențe senzoriale inedite care te vor convinge să revii.

Citeste mai mult